LA Børre svindal larsen totalentreprenør as UTFØRE JOBBEN

Med over 32 års erfaring innenfor faget , kan vi garantere deg som kunde at jobben utføres av dyktige håndtverkere med bred kompetanse.

 

 

REHABILITERING

Har du en bolig du ønsker å rehabilitere for å utnytte boligens totale potensiale? Vi vil foreta en befaring på din bolig. Under befaringen kan vi hjelp deg med å finne ut hva som må gjøres på ditt hu for å sette det i stand i forhold til gjeldene forskrifter.

NYBYGG

Vi har fagfolk med lang erfaring i oppføring av: • Eneboliger • Bygårder • Rekkehus • Flerbruksboliger • Hytter/fritidsboliger

BAD

Invester i nytt bad! Vi utfører total oppussing av bad, og dekker alle fag: Snekker, rørlegger, elektriker og maler. Vi er godkjent i henhold til Byggebransjens våtromsnorm, BVN. Det sendes ut årlige oppdateringer av normen.

GARDEROBE

Vi leverer og monterer skyvedørsgarderober. I tillegg tegner og utarbeider vi skreddersydde garderober, spesialløsninger for plasseringer utenom “standard”, samt skreddersydde løsninger innenfor hyllesystemer.

HYTTE

Drømmehytte – fra ide til handling. Vi bygger hytter – fra a til å. La oss være din prosjektleder.

KJØKKEN

Kjøkkenet – nyt livet og maten enda mer ! Vi leverer og monterer bestilte kjøkken. Vi har også levert mange egenbygde kjøkken, tegnet og tilpasset spesielt for kunden.

TAK

Vi utfører alt fra bytte av takstein, papp og shingel, til totalrenovering av tak, inklusive beslag og takrenner. Vi samarbeider med fast blikkenslager.

VINDUER

Vi bytter alt av vinduer og dører. Vi har erfaring med alle sortimenter og leverandører.

NOSTALGI

Nostalgisk oppussing Utsmykning i gips, Rosetter i tak, Hulkillister og Stukaturarbeid.

skade , sikring , utbedring

Forsikrings jobber. Skade, sanering ,sikring , vann , brann, og naturskader.

TAkst og ekstern kontroll

Vi utfører skadetakst, verditakst, ekstern kontroll , byggledelse, boligsalgs rapport, naturskade , innbo og løsøre.